A murit nevinovat

Un tânãr de 24 de ani si-a pierdut viata, iar o fatã de 22 de ani, care se afla în masinã alãturi de el a fost grav rãnitã, într-un accident de circulatie care a avut loc pe DN7 în zona localitãtii Vetel.
Cei doi tineri sunt frati iar autoturismul în care se aflau a fost lovit din spate de un autotren condus de un sofer de 33 de ani din Vâlcea. În urma impactului masina în care se aflau tinerii a fost proiectatã pe contrasens si lovitã de un alt tir care circula regulamentar. Pentru bãiatul de 24 de ani aflat pe locul din dreapta nu s-a mai putut face nimic. În urma impactului, cei doi tineri au rãmas blocati în autoturism si a fost nevoie de interventia echipelor de la descarcerare pentru a putea fi scosi afarã din masinã.
Tânãra, care se afla la volan, a fost transportatã în comã la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului judetean din Deva, iar bãiatul a decedat la locul accidentului.
„Bãrbatul a decedat. El a prezentat leziuni incompatibile cu viata, cu un traumatism  cranian grav”, a declarat purtãtorul de cuvânt al Serviciului Judetean de Ambulantã (SAJ) Hunedoara, dr. Cãlin Dumitrescu. Unuia dintre soferii de TIR i  s-a fãcut rãu la aflarea vestii cã un om a murit în urma accidentului si a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. Soferul  vinovat de producerea tragediei este cercetat penal pentru ucidere din culpã si vãtãmare corporalã din culpã.
Maximilian Gânju

Advertisements