Termoficarea primeste undã verde la finele lunii

 

De la Petrosani, autoritãtile locale îsi vor da avizul pentru subventionarea si pentru functionarea sistemului de termoficare la finele acestei luni.  Nu vor porni caloriferele celor ce mai sunt bransati si, mai întâi s-a cerut si o analizã a situatiei celor care mai sunt bransati, pentru cã, datã fiind situatia la care s-a ajuns, multi au renuntat la acest sistem.
„Despre furnizarea agentului termic nu pot sã spun o datã exactã, dar stiu cã, cu sigurantã, în data de 28 noiembrie, miercuri, va avea loc sedinta ordinarã a CL Petrosani si, cu sigurantã, se va aproba un proiect de hotãrâre prin care sã se furnizeze, prin SC Termoficare SA Petrosani, pentru încã un an, agent termic. Sper sã imediat la începutul lunii  decembrie”, a spus Adrian Negoe, juristul Primãriei Petrosani.
De altfel, cei de la SC Termoficare, o societate aflatã în faliment, au început sã îsi recruteze personalul pentru a putea sã lucreze în punctele termice.
„Am înteles cã se fac probele, adunã oamenii care verificã punctele termice si trebuie  vãzut si câti mai sunt bransati”, a mai precizat juristul Primãriei din Petrosani.  Complexul Energetic Hunedoara a anuntat sãptãmâna trecutã cã este gata, a efectuat toate probele si poate furniza agent termic, dar a cerut celor douã Consilii Locale, din Vulcan si din Petrosani sã adopte hotãrâri de consiliu prin care sã agreeze functionarea societãtilor de  termoficare si sã decidã dacã subventioneazã sau nu gigacaloria.
Diana Mitrache

Advertisements

8 comentarii la „Termoficarea primeste undã verde la finele lunii

 • 20 noiembrie 2018 la 19:32
  Permalink

  daca abonati nu mai sunt, atunci pentru cine porniti caldura?pentru firmele si casele construite si bransate ilegal la caldura?

 • 20 noiembrie 2018 la 19:49
  Permalink

  Vrem caldura si apa calda in toata valea jiului ca stam pe un munte de carbune (HUILA carbune superior) !

 • 20 noiembrie 2018 la 20:09
  Permalink

  S-au debransat doar 80 din 2000 de abonati.

 • 20 noiembrie 2018 la 20:18
  Permalink

  Oare cum poate furniza caldura o societate falimentara?

 • 20 noiembrie 2018 la 20:36
  Permalink

  Cu acordul creditorilor…CEH.Cum poate o zona carbonifera sa stea in frig ? va abonati la tata Putin la gaz ?

 • 21 noiembrie 2018 la 06:07
  Permalink

  cat mai sunt bani la bugetul statului ceh-ul poate sa livreze agent termic chiar daca este falimentar

 • 21 noiembrie 2018 la 11:38
  Permalink

  Vrem caldura si apa calda in toata valea jiului ca stam pe un munte de carbune (HUILA carbune superior foarte scump si greu de exploatat) !

 • 21 noiembrie 2018 la 11:43
  Permalink

  daca abonati nu mai sunt, atunci pentru cine porniti caldura?pentru firmele si casele construite si bransate ilegal la caldura!!! (intrbare + raspuns )

Comentariile sunt închise.