Trecerea la nivel cu calea feratã, refãcutã sãptãmâna viitoare

Trecerea la nivel cu calea feratã spre Cartierul Colonie al municipiului Petrosani va fi  refãcutã sãptãmâna viitoare.  Lucrãrile de reparatii si modernizare cad în sarcina CFR, însã Primãria Petrosani a emis acordurile necesare pentru continuarea lucrãrilor.
„S-a emis avizul favorabil din partea Primãriei Petrosani, iar lucrãrile de schimbare a dalelor de la trecerea la nivel cu calea  feratã vor avea loc în perioada 26-30 noiembrie 2018”, aratã reprezentantii Primãriei Petrosani. Trecerea la nivel cu calea feratã care face legãtura între strada Timisoarei si cartierul Colonie al municipiului Petrosani reprezintã un real pericol. Oamenii au reclamat faptul cã “rãmân masinile blocate pe sinã din cauza  gropilor”. Numai cã autoritãtile locale nu au atributii în acest sens. De-a lungul  timpului, Primãria Petrosani a trimis adrese cãtre Cãile Ferate Române în  vederea remedierii urgente a situatiei.
Politia sesizatã
Dupã ce a fãcut zeci de demersuri la Regionala CFR Timisoara, a adunat semnãturi de la soferi si taximetristi,  un consilier local din Petrosani a sesizat acum si Politia. Viorel Pascu spune  cã va merge si în audientã la politie, pentru cã vrea sã afle dacã aceastã trece nu pune grav în pericol circulatia rutierã.
„Am primit  rãspunsul de la Politia Petrosani, în legãturã cu sesizarea mea privind trecerea la nivel a cãii ferate din str. Timisoarei, care duce la Gara Petrosani si Cartierul Colonie. Este un rãspuns  pertinent si la obiect. O sã merg totusi în audientã sã mi se spunã, care este în timp urgenta remedierii deficientelor”,  spune Viorel Pascu. Politistii, la rândul lor, spun cã au trimis si ei o adresã cãtre Sucursala CFR Timisoara, cãreia i-au cerut sã ia mãsuri ca trecerea sã fie platã si sã nu mai aibã gropile de acum. Mai mult, politistii au somat  societatea cã este  pasibilã de amendã si au spus cã vor continua demersurile asa încât societatea de transport feroviar  sã îsi ia mãsurile ce se impun.  Trecerea la nivel cu calea feratã de aici nu a fost reparatã de ani buni si toti soferii s-au plâns de starea drumului, iar o parte din reparatii s-au fãcut prin luna iulie. Totusi, calea de rulare nu a suferit nicio îmbunãtãtire.  Încã din varã, responsabilii CFR au mentionat cã de reparatii capitale nu sunt bani, însã,  cârpelile pun grav în pericol circulatia rutierã si starea tehnicã a masinilor are mult de suferit.
Monika BACIU
Diana Mitrache

Advertisements

4 comentarii la „Trecerea la nivel cu calea feratã, refãcutã sãptãmâna viitoare

 • 20 noiembrie 2018 la 20:22
  Permalink

  Pe cei de la Timisoara NU ii intereseaza cetateni vaii jiului sunt in pericol cu masinile pe trecerea la nivel cu cale ferata . Pentru ei trece luna si incaseaza salarile mari din bani nostri publici .

 • 21 noiembrie 2018 la 10:30
  Permalink

  Parca si vad cum au sa faca o lucrare de cacat, asa de ochii lumii.
  La noi in tara, totul este facut in bataie de joc pe bani publici, sifonati sub diferite pretexte si lucrari finalizate la limita imbecilitati din putini bani ramasi in urma furaciuni.
  Sunt curios care analfabet politic in constructii, va face receptia lucrarii si cine va raspunde pentru lucrul prost facut. Nu am sperante ca va fi o lucrare de calitate! O alta carpeala in bataie de joc mai ales in sezonul asta.
  La noi in tara se tunde iarba iarna, se toarna asfalt cand ploua cu galeat si temperaturile tind spre zero si alte aberatii de genul acesta inventate de tot felul de cretini politici, care nu stiu cum sa acopere furaciunile din banii publici.
  Romania Te Iubesc !

 • 21 noiembrie 2018 la 21:26
  Permalink

  Altii construiesc autostrazi peste apa oceanelor,iar la noi se discuta la infinit despre o trecere la nivel cu calea ferata! Oricum,daca situatia se va rezolva,sper ca un sobor de preoti va sfinti lucrarea,conform obiceiurilor absolut ridicole!

 • 21 noiembrie 2018 la 22:51
  Permalink

  pascu asta e penibil e ca o eczema care se umfla la aparitia aparatelor foto si a facut un titlu de glorie din prostia cu gara si bariera asta din colonie sa mascheze lipsa de eficienta a consilierilor psd impotenti politic de la rus pina la lipitoarea de afise burduf….in afara de poze cu gara si bariera sa mi spuneti o realizare mareata a acestui pascu…

Comentariile sunt închise.