Tânãra din Lupeni are la activ sute de spargeri si a bãgat cu adevãrat Valea în sperieti. Pentru cã este minorã nu ajunge dupã gratii iar acest lucru pare sã o încurajeze sã fure fãrã oprire.
De data aceasta, tânãra din Lupeni a fost prinsã de politistii din localitate în timp ce tocmai a sustras o sumã de bani dintr-o farmacie. Minora se afla sub mãsura controlului judiciar, dupã ce a fost retinutã pentru 24 de ore de politistii petrosãneni, ca urmare a comiterii, la data de 06 noiembrie, a unei infractiuni de furt calificat (la acea datã a sustras din locuinta unui bãrbat din municipiul Petrosani bijuterii din aur în  valoare de 10.000 lei, profitând de faptul cã usa de acces nu era asiguratã).
În fapt, Politia Municipiului Lupeni a fost sesizatã telefonic la începutul sãptãmânii de cãtre angajata unei farmacii din  localitate cu privire la faptul cã a surprins o tânãrã care a încercat sã sustragã 545 de lei, din incinta farmaciei.  La fata locului, politistii au identificat o minorã în vârstã de 17 ani, din municipiul Lupeni, cu privire la care au stabilit cã a intrat în incinta  farmaciei sub pretextul achizitionãrii de  lapte-praf, dar când s-a aflat în dreptul sertarului casei de marcat,  profitând de faptul cã farmacista a plecat în magazia unitãtii sã îi aducã laptele-praf comandat, a sustras  545 lei din sertar. Minora a ascuns suma sustrasã în  mâneca gecii cu care era îmbrãcatã, însã a fost observatã de un martor aflat  în incintã, care a ajutat-o pe  farmacistã sã o retinã, pânã la sosirea agentilor de politie.  În cauzã, politistii au întocmit dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de tentativã de furt, cercetãrile  continuând în vederea stabilirii întregii activitãti infractionale a minorei.