Meci de orgolii, disputat la zero grade, pe terenul central al stadionului ”Jiul”, a adus 60 de spectatori în tribune, care au vãzut un meci plãcut, cu cele douã ultime clasate la ora meciului, fosta falã a fotbalului petrosenean.
Gazdele încep în fortã, cu ocazii de gol la poarta lui Ozarchevici: min. 6 C. Pop, cap razant; min. 30 cap de la 5m Stoicoiu razant; min. 36 sut milimetric M. Tutã, alias ”Jackson”. În min. 40 Cãtãlin Pop (Jiul) si Kiss (Univ. Petrosani) vãd cartonasul rosu din partea arbitrului Florin Anca (aflat la meciul de retragere) pentru o altercatie reciprocã. La reluare, R. Drãgoescu (min. 43) si M. Tutã (min. 65 si 68) rateazã incredibil (barã!), urmeazã sase minute (min. 74-80) de fortã pentru Jiul care puncteazã de trei ori, trimitând Universitatea Petrosani la iernat pe ultimul loc, demontând astfel modul în care s-a jucat în care s-a jucat în „Dealul Institutului”. Priviti clasamentul si comentati.
Liderul la prima înfrângere
S-a încheiat turul ligii a IV-a Hunedoara cu o ultimã etapã plinã de surprize.
Liderul Gloria Geoagiu suferã prima înfrângere, 0 – 1 la Aurul Brad, care ”strânge” clasamentul pe trei puncte între primele patru clasate.
Asta pânã la restantele din 24 noiembrie, Aurul Brad – Univ. Petrosani si Gloria Geoagiu – Inter Petrila, care mai pot aduce niste modificãri.
Scorul etapei Retezatul Hateg – Cetate II Deva 8 -1 marcatori fiind D. Puscã (3), Sterp (2), Buzducea (2) si Ov. Popesc.
Surprinzãtoare înfrângere Petrila pe teren propriu 0 – 1 cu Dacia Orãstie.
Scor de forfait la Vulcan, CSM – Victoria Cãlan 3 – 0, autori Silip, Simoneac si I. Rosian.
GENU TUTU