Nu s-au înregistrat probleme pe arterele din hunedoara. Drumarii spun cã su lucrat toatã noaptea pe defileul Jiului, pentru ca traficul sã nu sufere din cauza zãpezii care a cãzut pe carosabil si le recomandã soferilor sã circule cu masinile echipate corespunzãtor.
„Singurul drum închis este DN 67 C între Obârsia Lotrului si Rânca, este vorba de o portiune din Transalpina. În Oltenia si Hunedoara s-a circulat în regim de iarnã, dar nu am avut drumuri închise. Vreau sã spun cã pe Defileul Jiului s-a lucrat toatã noaptea de duminicã spre luni  si nu a fost niciun moment în care sã avem blocaje sau accidente de circulatie. Totusi, iarna abia a început, iar în trafic am vãzut vehicule care se miscau foarte greu si cu cauciucuri destul de uzate. Atragem atentia cã sunt obligatorii  cauciucurile de iarnã si lanturile obligatorii, atunci când se impune o tractiune mai sigurã”, a precizat Ion Tudor, sef CNAIR Craiova.
Vremea va continua sã fie rece si precipitatii sub formã de ninsoare urmeazã sã cadã în zona Vãii Jiului si în urmãtoarele zile. CNAIR face apel la conducãtorii auto sã circule prudent,  sã adapteze viteza la conditiile din trafic, sã plece la drum doar dacã au autovehiculele echipate corespunzãtor pentru conditii de iarnã si sã se informeze în prealabil cu privire la conditiile de trafic din zonele  tranzitate.
Diana Mitrache