Consilierul Judetean Maria Ivãnisi cere Consiliului Judetean Hunedoara modernizarea întregului drum spre statiunea montanã Straja

 

Maria Ivãnisi este consilierul judetean a cãrei voce se face auzitã ori de câte ori este vorba de dezvoltarea statiunii montane Straja.
Maria Ivãnisi cere oficialilor Consiliului Judetean Hunedoara, ca anul viitor, sã aibã în vedere modernizarea întregului drum spre statiunea montanã Straja. Zona este una deosebit de importantã pentru turism.  ” Reabilitarea  acestui drum este foarte importantã  pentru statiunea Straja, având în vedere nu doar cã este singura cale de acces în statiune, ci si pentru cã aici au loc numeroase concursuri internationale de longboard, skateboard, ciclism, motociclism. Dupã cum se stie, statiunea Straja a cunoscut o dezvoltare de amploare, ca urmare a investitiilor efectuate de administratia localã, dar si de investitorii din zonã, ceea ce o situeazã în prezent pe locul trei în tarã, ca statiune de interes turistic, ca urmare a numãrului mare de turisti care ne viziteazã zona”, a spus în plenul Consiliului Judetean Hunedoara, Maria Ivãnisi. Turismul este singura alternativã viabilã la minerit. În Straja pare ca toatã lumea sã fii înteles acest lucru. Numai cã pentru ca dezvoltarea sã fie completã este nevoie si de implicarea Consiliului Judetean Hunedoara, în administrarea cãruia se aflã drumul care face legãtura între municipiul Lupeni si statiunea montanã.  „Turismul reprezintã în prezent singura alternativã viabilã la minerit pentru dezvoltarea economicã a zonei, având în vedere cã exploatarea minierã Lupeni se aflã deja în procedurã de închidere. Ca atare, vã rugãm sã cuprindeti în bugetul pe anul viitor reabilitarea întregului drum, datã fiind importanta acestuia pentru dezvoltarea economicã a zonei si pentru judetul Hunedoara, având în vedere importanta economicã a fiecãrui loc de muncã care se poate crea si care poate aduce venituri în Valea Jiului si în judetul nostru”, a mai spus consilierul judetean.  De-a lungul timpului Maria Ivãnisi a ridicat problema statiunii montane Straja, din postura de consilier judetean.  CJH a reusit ca, în urmã cu câteva  sãptãmâni, sã  modernizeze circa  3 kilometri din drumul care face legãtura cu statiunea montanã.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.