CEH e gata sã dea cãldurã

Toate probele au fost efectuate, iar Complexul Energetic Hunedoara a remis un comunicat prin care anuntã cã este gata sã furnizeze agent termic în Valea Jiului.  Potrivit documentului semnat de conducerea CEH, „în  sãptãmâna 5 – 9 noiembrie 2018, au fost efectuate probele la cald a magistralei de termoficare, sens în care vã informãm cã societatea noastrã este pregãtitã din punct de vedere tehnic pentru furnizarea agentului termic cãtre  beneficiarii sistemului centralizat  de termoficare racordati la magistrala de transport a SC EH SA  Sucursala Electrocentrale Paroseni, în iarna 2018”.
Acum este doar  treaba administratiilor locale de la Petrosani si de la Vulcan ca sã îsi finalizeze demersurile în consiliile locale, iar reprezentantii CEH spun cã aduc la cunostinta tuturor celor interesati cã au fost urgentate  demersurile pentru perfectarea solutiilor legale privind posibilitatea de furnizare a agentului termic cãtre consumatorii racordati din Municipiul Petrosani prin intermediul societãtii locale de termoficare S.C. Termoficare S.A prin pãrtile care gestioneazã interesele acesteia.
„Precizãm cã functionarea retelei si a sistemului de transport agent termic  primar se poate realiza doar în conditiile furnizãrii unei cantitãti de energie termicã minim necesare  asigurãrii functionãrii magistralei de transport. Aceastã cerintã impune obligatoriu furnizarea concomitentã cãtre consumatorii racordati în ambele municipii, respectiv Vulcan si Petrosani , precum si cãtre ceilalti consumatori racordati direct la magistrala de transport, va fi  posibilã, din punct de vedere tehnic, doar dupã finalizarea demersurilor legale necesare începerii furnizãrii agentului  termic în municipiul Petrosani. Din acel moment, se va relua furnizarea agentului termic  cãtre toti  consumatorii  interesati”, au conchis reprezentantii CEH..
Diana Mitrache

7 comentarii la „CEH e gata sã dea cãldurã

 • 14 noiembrie 2018 la 19:36
  Permalink

  Sa se schimbe tevile de Termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor si atunci se va dezvolta Termoficare in toata valea jiului si cu siguranta va deveni RENTABILA termoficarea . Cetateni vaii jiului vor caldura si apa calda ca stam pe un munte de carbune superior HUILA .

  Răspunde
  • 14 noiembrie 2018 la 21:06
   Permalink

   Sa puna tevi de cupru pana la usa si la Paroseni sa puna la fermentat si sa fiarba prunele !!!
   Merge ?!

   Răspunde
 • 15 noiembrie 2018 la 09:10
  Permalink

  Vise ,, Ctateni „, revino cu picioarele pe pamant !!!

  Răspunde
 • 16 noiembrie 2018 la 17:46
  Permalink

  se va da drumul ca doar nu o sa inghete firmele casele si garajele construite ilegal dea lungul magistralei

  Răspunde
 • 17 noiembrie 2018 la 09:39
  Permalink

  si masinile si covoarele de la spalatorii doar nu o sa se spele cu apa rece

  Răspunde
 • 19 noiembrie 2018 la 11:10
  Permalink

  C.E.H. este gata sa dea ortu popii !!! gata cu investitiile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.