Aproape 130.000 de mii de lei alocã autoritãtile locale de la Uricani pentru realizarea unor studii în vederea realizãrii unui aqua park..  Potrivit achizitiei, edilii doresc întocmirea unei documentatii tehnico-economice privind Aqua Park Câmpu lui Neag.
Firma care si-a adjudecat contractul va trebui sã realizeze serviciile de proiectare pentru elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru investitia „Parc Acvatic interior si exterior”.
Este un proiect mai vechi al edililor de la Uricani. În proiectul intitulat „Câmpu lui Neag-Uricani, Poarta de intrare în Parcul National Retezat” este prevãzutã realizarea unui aqua-park cu bazine interioare si exterioare, mai multe terenuri de sport, un muzeu al civilizatiei Vãii Jiului si un  mini-muzeu al satului.
Totul ar urma sã fie realizat în apropierea lacului de la Câmpu lui Neag, edilii propunându-si astfel sã punã în valoare zona.  Edilii de la Uricani au un proiect denumit “Punerea în valoare a  Parcului National Retezat – Uricani – poarta de intrare în Parcul  National Retezat în arealul lac Câmpu lui Neag – Câmpusel – Câmpu Mielului” a cãrui obiectiuv este îmbunãtãtirea infrastructurii aferente obiectivelor turistice.
Monika BACIU