”Hunedoara si Marea Unire” – sedinta omagialã a Consiliului Judetean Hunedoara dedicatã Centenarului Marii Uniri

Consiliul Judetean Hunedoara, în parteneriat cu Biblioteca Judeteanã „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, Centrul de Culturã si Artã al Judetului Hunedoara, Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva si Teatrul de Artã Deva, cinsteste Centenarul Marii Uniri printr-o sedintã omagialã intitulatã Hunedoara si Marea Unire, menitã sã evoce, cu emotie si recunostintã, mãretul act de la 1 Decembrie 1918, punct de cotiturã în istoria României. Evenimentul va avea loc în ziua de 29 noiembrie 2018, ora 11.00, în incinta Teatrului de Artã din Deva.
Întreaga manifestare este asezatã sub semnul bucuriei de a fi împreunã pentru a omagia asa cum se cuvine marea sãrbãtoare de suflet a fiecãrui român.
Evenimentul va fi un excelent prilej de rememorare a atmosferei de însufletitoare efervescentã ce a premers actul de la 1 Decembrie 1918, de evocare a marilor personalitãti care au clãdit, cu profundã dragoste de tarã, o Românie mare si unitã. Vor fi, de asemenea, evocati hunedorenii care au avut fericirea de a se afla la Alba Iulia în acel memorabil 1 Decembrie 1918.
Solemnitatea evocãrilor istorice si a alocutiunilor rostite cu mândrie patrioticã va fi întregitã de momente emotionante, pregãtite cu respect si pretuire de îndrãgiti artisti ce ne vor fi oaspeti. Momentele oferite de ei vor constitui surprize plãcute si pline de emotie, care vor aduce un plus de vibratie patrioticã acestei sedinte omagiale.
Sperãm cã ne veti fi alãturi, dornici sã împãrtiti cu noi bucuria acestor momente unice în care, uniti în cuget si simtiri, sãrbãtorim Centenarul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.
Biroul de presã

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.