Fostul lider al PRM Hunedoara dat afarã din partid chiar de seful suprem, Vadim Tudor, pentru cã nu a participat la Serbãrile Nationale de la Tebea, sustine cã nu se gândeste sã intre într-un alt partid.

Costel Avram crede totusi cã decizia lui Vadim n-a fost corectã în conditiile în care a avut totusi al treilea  rezultat la alegerile locale, la nivel de tarã.

„Oferte sunt destule si de la mai multe partide, nu neg acest lucru. Nu mã grãbesc, eu n-am vrut sã plec din PRM dar dacã m-au dat afarã, asta este. Totusi am fost pe locul trei la alegeri, la nivel de PRM. Oricum, eu nu sunt traseist politic si nu as fi plecat din partid. Acum sunt linistit si îmi vãd de apã (n.r. Apa Serv Valea Jiului, societate la care este director general). Încerc sã fac treabã bunã la firma asta, sã o repunem acolo unde-i este locul.

Vreau sã vã spun însã un lucru: nu renunt la politicã, Costel Avram va face politicã”, a declarat pentru „Mesagerul Hunedorean”, fostul presedinte al PRM Hunedoara, Costel Avram. Pe de altã parte, chiar dacã acesta neagã, surse politice sustin cã Avram ar fi interesat de o candidaturã la alegerile generale din decembrie.

Maximilian Gânju