La Brad a fost pornitã termoficarea

Sistemul centralizat de furnizare a energiei termice a fost pus la punct iar de ieri s-a dat drumul la agentul termic. Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu spune cã au fost asigurate stocurile de combustibili pentru centrale, iar cum meteorologii anuntã o scãdere a temperaturilor în urmãtoarea perioadã s-a decis cã este timpul ca sistemul sã intre în functiune.
”Începând de astãzi (n.r. ieri) a fost pornit sistemul de furnizare a energiei termice în sistem  centralizat, în municipiul Brad. Eu sper ca în maxim 24 de ore sã intrãm în parametri normali. În functie de temperaturile exterioare vom încerca sã mentinem parametri optimi pentru asigurarea confortului termic în locuintele brãdenilor bransati la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice”, a declarat primarul Cazacu. Aproape zece mii de brãdeni beneficiazã de termoficare în sistem centralizat.
”Vorbim de 3000 de apartamente, aproape zece mii de beneficiari. Din fericire temperaturile exterioare nu au fost foarte scãzute în ultima perioadã, dar începând de astãzi (n.r. ieri) prognoza meteo prevede cã vor scãdea temperaturile pe parcursul noptii. Astfel, ne vedem nevoiti sã asigurãm furnizarea  agentului termic în sistem centralizat în municipiul Brad. Sperãm sã nu avem probleme cu continuitatea acestui serviciu, avem asigurat combustibilul si subventia pentru o perioadã de aproape douã luni de zile”, a precizat primarul municipiului Brad, Florin Cazacu.
Administratia localã din Brad urmeazã sã vadã pe ce buget se bazeazã anul viitor, sau sã identifice alte resurse financiare, astfel încât sã fie asigurat serviciul de termoficare pentru sezonul rece aferent începutul anului 2019.
Maximilian Gânju

3 comentarii la „La Brad a fost pornitã termoficarea

 • 9 noiembrie 2018 la 06:31
  Permalink

  Pai la voi cum este, nu plateste cine consuma?

  Răspunde
  • 9 noiembrie 2018 la 19:18
   Permalink

   Ba plateste,650 lei Gcal nesubventionat si 230 lei cu subventie pentru populatie !

   Răspunde
 • 11 noiembrie 2018 la 14:43
  Permalink

  pe cand si la petrosani ca au facut sfoiag garajele

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.