Un bãrbat a ajuns în stare gravã la Spitalul de Urgentã din Petrosani, duminicã seara, dupã lãsarea întunericului, dupã ce a fost spulberat de o masinã.  Omul a fost grav rãnit, iar martorii spun cã a trecut printr-un loc  nepermis si  soferul nu l-a mai putut evita. Acelasi lucru sustin si politistii  serviciului rutier din Petrosani, care au sosit imediat  la locul producerii accidentului.
„Accidentul rutier s-a produs pe fondul traversãrii prin loc nepermis de cãtre o persoanã în vârstã de 52 de ani, aceasta fiind surprinsã si  accidentatã grav de cãtre un conducãtor auto din orasul Uricani în vârstã de 46 de ani”, a spus subcomisar de politie Raul Ciurcã, sef Birou Rutier Petrosani.  Se pare cã  bãrbatul accidentat a mai fost vãzut trecând prin zonã si martorii credeau cã este bãut, motiv  pentru care politistii au recomandat testarea acestuia.
„S-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai precizat seful Biroului rutier de la Petrosani.  Zona este cunoscutã pentru frecventa cu care se produc acolo accidente rutiere, însã, în zonele marcate pentru a traversa strada, trecerile sunt luminate corespunzãtor.  Politistii au întocmit un dosar de cercetare, pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat. Pietonul a fost  internat cu mai multe leziuni grave la Spitalul de Urgentã din Petrosani.
Diana Mitrache