Bãrbat accidentat în zona Dacia

Un bãrbat a ajuns în stare gravã la Spitalul de Urgentã din Petrosani, duminicã seara, dupã lãsarea întunericului, dupã ce a fost spulberat de o masinã.  Omul a fost grav rãnit, iar martorii spun cã a trecut printr-un loc  nepermis si  soferul nu l-a mai putut evita. Acelasi lucru sustin si politistii  serviciului rutier din Petrosani, care au sosit imediat  la locul producerii accidentului.
„Accidentul rutier s-a produs pe fondul traversãrii prin loc nepermis de cãtre o persoanã în vârstã de 52 de ani, aceasta fiind surprinsã si  accidentatã grav de cãtre un conducãtor auto din orasul Uricani în vârstã de 46 de ani”, a spus subcomisar de politie Raul Ciurcã, sef Birou Rutier Petrosani.  Se pare cã  bãrbatul accidentat a mai fost vãzut trecând prin zonã si martorii credeau cã este bãut, motiv  pentru care politistii au recomandat testarea acestuia.
„S-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a mai precizat seful Biroului rutier de la Petrosani.  Zona este cunoscutã pentru frecventa cu care se produc acolo accidente rutiere, însã, în zonele marcate pentru a traversa strada, trecerile sunt luminate corespunzãtor.  Politistii au întocmit un dosar de cercetare, pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat. Pietonul a fost  internat cu mai multe leziuni grave la Spitalul de Urgentã din Petrosani.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.