Zeci de masini vandalizate în centrul Petrosaniului

Mai multi proprietari de masini au ajuns duminicã dimineatã la Politia din Petrosani ca sã reclame cã le-au fost vandalizate masinile.
În fapt, persoane rãmase deocamdatã necunoscute, au tãiat toate cauciucurile de  la masinile parcate într-o parcare din zona Aleea Poporului si alte câteva din împrejurimi. Oamenii, care au constatat pe rând grozãvia, spun cã rotile sunt atât de ciuruite încât nu mai pot face absolut nimic.
„Eu am gãsit si sânge pe janta rotii, pentru cã cel mai probabil, individul s-a tãiat în timp ce distrugea cauciucul. Nu stiu ce este asta!”, a spus unul dintre pãgubiti.
„La masina mea, rotile sunt atât de distruse încât nu cred cã se mai pot repara. Sunt vreo 40 de masini în starea asta. Am aflat de la politie cã ar fi zeci de plângeri”, a spus un alt proprietar. Oamenii s-au dus pe rând la sediul Politiei din Petrosani si au reclamat ceea ce s-a petrecut în noaptea de sâmbãtã spre duminicã. Politistii de la Petrosani au demarat o anchetã si sperã sã dea de urmele sceleratului, ori grupului de iresponsabili, care a fãcut asa ceva.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Zeci de masini vandalizate în centrul Petrosaniului

 • 4 noiembrie 2018 la 22:24
  Permalink

  Ia cautati si verificati, nu cumva sunt unii interesati sa fac? vanzari de cauciucuri si au gasit o metoda de a avea profit.Nu de altceva, dar tot este perioada de schimbare a cauciucurilor de vara cu cele de iarna.

  Răspunde
 • 5 noiembrie 2018 la 05:46
  Permalink

  vezi cazul Altex ,vezi cazul magazinului de piese auto,vezi cazul hotilor de carbuni,vezi cazul jafului de la sala de jocuri (cazino) …acum asta …si alte „n” infractiuni prezentate tot odata la 2-3 zile …….e zona „prospera ” nu gluma…….cunoscuta in tota tara pt astfel de „indeledniciri „si in special cunoscuta pt „POFTA DE MUNCA SCAZUTA „……cu astfel de cazuri „SIGUR” veti avea investitori in zona……..sa vezi numa dupa ce veti lua platile compensatorii de la mine…. ce betii si ce „cazuri” vor urma…..

  Răspunde
 • 5 noiembrie 2018 la 09:22
  Permalink

  Cine sa-i prinda???? Are petrosaniul politie?? Are Petrosaniul politie locala ?? Are Petrosaniul jandarmerie ?? Daaaa!!!Are dar pt oamenii cinstiti…….. Delasare totala si…paradis pr hoti :((

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.