Fundatia Noi Orizonturi Lupeni, prin intermediul cluburilor de voluntariat IMPACT “AREA”, “Români cu normã întreagã “ si “INFOPET” din Petrosani, a implementat, în perioada 21 septembrie – 31 octombrie, proiectul “Brãdet – Fun zone, chill zone”.
Scopul acestuia a costat în reabilitarea zonei de agrement Brãdet, din municipiul Petrosani si transformarea acesteia într-un spatiu mai viu, mai interactiv si atractiv pentru tineri din toate grupele de vârstã.
Astfel, membri cluburilor de voluntariat IMPACT din Petrosani, sprijiniti de Clubul Rotary Petrosani – Valea Jiului, Primãria Municipiului Petrosani, Colegiul National “Mihai Eminescu”, Colegiul National “Carmen Sylva” si Fundatia Noi Orizonturi Lupeni, au reconditionat foisoarele din zona de agrement a municipiului Petrosani si au personalizat interiorul amfiteatrului din Brãdet pentru a putea fi folosit în scop educational – creativ. Mai precis, tinerii voluntari au slefuit si vopsit fiecare filigorie, au vopsit un teren de tenis, un teren de fotbal-tenis, un joc de sotron, precum si un circuit de probe sportive, dedicat copiilor, în amfiteatrul din Brãdet.
Si cum tinerii din echipa de organizare si-au dorit sã promoveze aceastã reusitã, au realizat si un scurt filmulet de prezentare a proiectului. ”Brãdet – Fun zone, chill zone” este o initiativã localã care a apãrut ca urmare a participãrii tinerilor din cluburile IMPACT din Lupeni la proiectul ”Tineri implicati în dezvoltarea comunitarã participativã a Vãii Jiului”, finantat de MTS, prin intermediul DJST Hunedoara.