Liceeni din Petrosani promoveazã Parângul

Si-au creat un club la liceu si, pentru cã au primit sponsorizãri, s-au gândit cã pot promova Parângul.  Este ideea unor liceeni de la Petrosani, care au gândit un proiect complex, cu bannere de  promovare, cu stickere, ce vor fi în curând amplasate prin orasul Capitalã a Vãii Jiului, dar nu au lãsat asta doar la nivel local, ci au mers pe YouTube, unde au creat un videoclip cu frumusetile acestei zone. Totul, pentru a face ceva în  comunitatea din care si ei fac parte.
„Am fãcut un  videoclip pentru  promovarea statiunii Parâng, pentru cei care nu sunt din zona noastrã. Ideea e cã am avut un proiect de la Fundatia  Noi Orizonturi si am atras sponsorizãri. Am vrut sã promovãm turismul în zona noastrã si vom face asta si la nivel local, dar si pe  site-urile de profil, cum este youtube”, spune Sergiu Pascu, liderul Clubului Impact AREA, iar videoclipul lor poate fi accesat  la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=wbNyJ_wwyPc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2AlyQgmJ5ApTVmpM2krTA_e0QumxPIXkl1Yn44-2mmuGc-kQ4AMM11W34
Obiectivul proiectului lor a fost sã facã Parângul vizibil si pentru asta, vor amplasa 3 bannere în zone cu impact pentru cei care tranziteazã orasul, dar si pentru localnici.
Imboldul lor de a vizita Parângul îl vom vedea pe DN 66, în zona de intrare dinspre Bãnita, dar si pe  Centrul Civic.  În plus, ei vor împãrti trecãtorilor 250 de stickere de promovare a statiunii de la noi, toate sub genericul Parâng Ski&Byke Resort.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Liceeni din Petrosani promoveazã Parângul

 • 2 noiembrie 2018 la 10:21
  Permalink

  Ideal ar fi ca si semenii lor din Gorj sa se gandeasca la un asemenea proiect, avand in
  vedere extinderea muntilor pe teritoriul a doua judete.Sa analizam, ca anumite trasee
  turistice pornesc spre Parang fie din Novaci,fie din Bumbesti Jiu, Crasna sau alte localitati
  gorjene . Spre binele tuturor cetatenilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.