Trecerea la nivel cu calea feratã, o problemã pe care CFR o amânã

Trecerea la nivel cu calea feratã care face legãtura între strada Timisoarei si cartierul Colonie al municipiului Petrosani reprezintã un real pericol.
Petitii cãtre CFR a fãcut si fostul consilier local, Viorel Pascu, cel care a reusit sã obtinã o promisiune de cosmetizare a trecerii la nivel cu calea feratã, nicidecum o reabilitare. Nici cetãtenii, cei care tranziteazã zilnic acea zonã nu sunt multumiti. Oamenii au reclamat faptul cã “rãmân masinile blocate pe sinã din cauza gropilor”. Numai cã autoritãtile locale nu au atributii în acest sens.
“Privind problema prezentatã, Primãria Petrosani a trimis o adresã cãtre Cãile Ferate Române în vederea remedierii urgente a situatiei”, aratã oficialitãtile locale de la Petrosani.  Trecerea la nivel cu calea feratã din Colonie nu a fost reparatã de ani de zile, iar toti soferii s-au plâns de starea proastã a drumului.
Monika BACIU

Un comentariu la „Trecerea la nivel cu calea feratã, o problemã pe care CFR o amânã

  • 29 octombrie 2018 la 20:21
    Permalink

    Avem senator de valea jiului PSD , Cristian Resmerita care poate sa se faca demersuri la Ministerul Transporturilor (PSD) ca pe cei din Timisoara nu le pasa asa cum nu le pasa nici cum isi rup masinile cetateni vaii jiului pe DN 7A (Cheile Jietului) ca sa merga spre Voineasa sau pe Transalpina , ……

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.