Sâmbãtã, 27 octombrie, a avut loc o nouã etapã de colectare a deseurilor electrice si electronice în zona Vãii Jiului.  Actiunea s-a derulat la Petrosani si, cei care au avut aparate ce nu le mai foloseau, au si câstigat, pentru cã, la final, a avut loc o tombolã. Lista cu câstigãtorii  ROREC este urmãtoarea:
Cafetierã:
1. Stama Rodica – strada Independentei;
2. Pãsculescu Vlad – strada 1 Decembrie;
Fier de cãlcat
3. Danciu Alexandru– strada 16 Februarie;
4. Costinas Sergiu – strada Aleea Florilor;
Mixer
5. Stan Minerva – Strada Avram Iancu;
Câstigãtorii sunt asteptati la sediul Serviciului Politia Localã din  cadrul Primãriei municipiului Petrosani din strada Constructorul nr.2,în fiecare zi din acestã sãptãmânã, între orele 08:30-11:00, împreunã cu actul de identitate  si biletul de tombolã.
Pentru detalii vã invitãm sã contacta si biroul Protectia Mediului din cadrul Primãriei Municipiului Petrosani, serviciul Politia Localã, la nr de telefon 0254/541114.
Organizatorii campaniei – autoritãtile locale si Serviciul Local de Colectare Hunedoara, oferã cetãtenilor servicii gratuite de colectare a deseurilor electrice, iar si de aceastã datã actiunea a avut si caracter educativ, pentru cã vizeazã importanta colectãrii aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind sustinutã de Asociatia Românã pentru Reciclare – RoRec.
Diana Mitrache