Biroul din Petrosani al Consiliului Judetean Hunedoara este cãutat de tot mai multi cetãteni

 

Locuri de muncã, investitii, rezolvarea unor probleme sociale , toate ajung în mapa de lucru a reprezentantilor Consiliului Judetean Hunedoara care sustin audiente la punctul deschis la Petrosani.
Din ce în ce mai multi oameni trec pragul Biroului Consiliului Judetean Hunedoara din Valea Jiului, care functioneazã într-un spatiu al Universitãtii din Petrosani. La audientele de miercuri, în decurs de o jumãtate de orã, s-au înscris nu mai putin de opt  persoane. ”Am fost retinut la Consiliul Judetean Hunedoara pentru o serie de probleme urgente si am ajuns la audiente abia în jurul prânzului. Am fost  surprins sã vãd cã oamenii mã asteptau, iar în decurs de jumãtate de orã am avut opt persoane în audientã. Problemele ridicate de cei care vin sã se întâlneascã cu noi sunt diverse. Unele tin de administratia publicã localã si le directionãm cãtre primãrii, dar cele mai multe sunt legate de locurile de muncã. Oamenii vor si cer sã munceascã. Sunt mai toate tipurile de posturi cerute, de la inginer si pânã la muncitor necalificat.  Am avut solicitãri si de la ONG-uri pe diferite probleme”, a declarat administratorul public al judetului, Costel Avram. Potrivit  acestuia de la deschidere si pânã în prezent au trecut pragul punctului de lucru din Petrosani de la simpli cetãteni si pânã la  reprezentanti ai unor  ONG-uri ori chiar primari.
”Am vãzut si noi cât de util este acest birou de la Petrosani, chiar ne-a  surprins într-o oarecare mãsurã numãrul destul de mare de oameni care vor sã discute cu noi. Multe dintre probleme pot fi rezolvate. Spre exemplu încercãm sã facem un parteneriat cu AJOFM Hunedoara, la nivel de CJ Hunedoara, sã avem acces la situatia la zi a locurilor de muncã disponibile, astfel încât sã le putem oferi informatii celor care ne cer un loc de muncã. Cred cã este în interesul tuturor aceastã colaborare”, mai spune administratorul public. Biroul din Petrosani al Consiliului Judetean Hunedoara este deschis  zilnic celor care doresc sã cearã audientã  reprezentantilor institutiei ori alesilor judeteni.
Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Biroul din Petrosani al Consiliului Judetean Hunedoara este cãutat de tot mai multi cetãteni

  • 25 octombrie 2018 la 19:39
    Permalink

    Rugam Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) sa asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … valea jiului a votat de 28 ani cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , … si cetateni vaii jiului platesc taxe si impozite in fiecare an .

  • 28 octombrie 2018 la 03:10
    Permalink

    Da, este adevarul adev?rat. Multa lume , care sta la coad? sa ridice probleme pentru ca sa fie rezolvate de Consiliul Judetean. Nici la Iasi, la Moastele Sfintei Paraschiva ,nu a venit atata lume.Bravos .Fraierii cred ca doar scrie in ziar.

Comentariile sunt închise.