Spãrgãtorii au furat bunuri de circa 400 de mii de lei. Politistii încearcã sã dea de urma lor. Spargerea a fost surprinsã de camerele de supraveghere ale magazinului.
Spargerea a avut loc în noaptea de sâmbãtã spre duminicã, în jurul orei 3, iar suspectii au deschis usa de sticlã a magazinului aflat într-un complex comercial de la iesire din Petrosani, folosindu-se de o rangã si forta brutã. Trei indivizi apar  pe imaginile sistemului de supraveghere, doi dintre ei fortând usa magazinului iar cel de-al treilea supraveghea zona, pentru a-i alerta în cazul în care ar fi fost surprinsi de cineva. Indivizii au reusit în urma jafului sã facã o pagubã de circa 400 de mii de lei din primele estimãri. Cazul a fost preluat de o echipã complexã a IPJ Hunedoara si, sub coordonarea procurorilor, se fac cercetãri pentru identificarea si prinderea autorilor.
”Se desfãsoarã activitãti  specifice de urmãrire si prindere a autorilor. Cercetãrile sunt desfãsurate de politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale al IPJ Hunedoara, în cauzã fiind întocmit un dosar penal sub  aspectul sãvârsirii infractiunii de furt calificat”, a precizat Carla Strujan, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Surse neoficiale vorbesc despre cel putin un  suspect care ar fi fost identificat de cãtre echipele de cercetare. Acesta ar fi fost surprins de camerele de supraveghere din zonã în timp ce studia ”terenul”, însã informatia nu a fost confirmatã.
Maximilian Gânju