Individul a ucis în bãtaie un om al strãzii pentru 5 lei. A fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru fapta sa. Pentru cã avea o altã condamnare va ispãsi 15 ani de închisoare.
Crima sãvârsitã de Alexandru Curea, în februarie 2012, avea sã socheze comunitatea. Tânãrul a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 12 ani de închisoare pentru omor si tâlhãrie, dar cum mai avea o condamnare de trei ani, a primit în total 15 ani de puscãrie. A atacat solutia Tribunalului cu apel însã si-a retras actiunea. Acum a cerut judecãtorilor revizuirea, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Hunedoara.
Teribila faptã avea loc într-o clãdire dezafectatã a fostului restaurant Astoria, unde victima îsi fãcea veacul. Curea, si el fãrã adãpost, l-a lovit pe bãrbatul de 53 de ani pânã când n-a mai miscat. Dupã ce si-a lãsat victima fãrã suflare, individul a chemat Ambulanta, însã omul a murit la  spital. În urma anchetei, politistii au stabilit cã scopul agresorului era de a fura banii victimei, dupã ce au gãsit asupra acestuia o bancnotã de 5 lei, pe care tânãrul a recunoscut cã a furat-o din haina boschetarului.
Maximilian Gânju