Drumarii au fost convocati de prefect

Întâlnirea a vizat starea drumurilor nationale de pe teritoriul judetului Hunedoara si stadiul pregãtirilor de iarnã.  Prefectul Fabius -Tiberiu Kiszely s-a întâlnit cu reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, Sectiei de Drumuri Judetene Târgu Jiu, Sectiei de Drumuri Judetene Deva, Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara – Serviciul rutier si Straco Grup SRL. Reprezentantul guvernului în teritoriu a  discutat cu drumarii despre starea arterelor nationale  de pe teritoriul judetului Hunedoara (în principal DN7A ) cât si despre stadiul pregãtirilor de iarnã.
”Din analiza fãcutã privind starea drumurilor nationale de pe teritoriul judetului Hunedoara a  rezultat cã majoritatea  acestora sunt în stare bunã, cu exceptia DN7A, unde în decursul anului 2018 nu a fost realizatã nicio lucrare de reparatie. În cursul  acestei sãptãmâni urmeazã ca cele douã directii de  drumuri sã analizeze situatia acestui drum national si sã decidã pasii ce trebuie fãcuti în continuare având în vedere si apropierea sezonului rece”, se aratã într-un comunicat emis de Prefectura Hunedoara. În ceea ce priveste pregãtirile de iarnã, reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara, respectiv Sectiei de Drumuri Judetene Deva au precizat cã sunt în  grafic în ceea ce priveste pregãtirile de iarnã, atât cu asigurarea utilajelor de deszãpezire cât si cu  materialele antiderapante. Prefectul judetului în încheierea sedintei de lucru a dispus efectuarea de  controale inopinate pe DN7A privind respectarea tonajului autovehiculelor conform restrictiilor  existente.
”De asemenea a dispus analizarea de urgentã a  situatiei drumului national DN7A de cãtre cele douã directii de drumuri astfel încât sã poatã fi stabilite si mãsurile ce trebuiesc luate având în vedere apropierea sezonului rece”, se mai aratã în comunicat.
Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Drumarii au fost convocati de prefect

 • 17 octombrie 2018 la 19:23
  Permalink

  Desi valea jiului a votat de 28 ani cu PSD (la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , …) ei (PSD) cand vin la guvernare uita de valea jiului , ex. a mai trecut si anul 2018 si drumul DN 7A nu sa modernizat asfaltat isi rup masinile cetateni vaii jiului ca ajunga la Voineasa sau pe Transalpina , la fel si cu drumul spre Herculane , … si cetateni vaii jiului platesc taxe si impozite in fiecare an la fel ca si cei din Gorj , Valcea , …

  Răspunde
 • 18 octombrie 2018 la 06:42
  Permalink

  Bai nesimtitilor , cei din Valcea , Gorj si Alba si-au facut drumul spre Voineasa de ani de zile . Hunedoara pesedista , nici vorba ! RUSINE SA VA FIE , S-A DUS VESTEA IN TOATA TARA , INCOMPETENTILOR , HOTILOR !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.