Dosarul lui Emil Florut, fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara, a fost plimbat timp de doi ani între instantele de judecatã din tarã.
Acum s-a lovit de o nouã barierã. Tribunalul Hunedoara trebuie sã stabileascã completul de judecatã.  Dosarul în care fostul director general al CEH contestã concedierea sa a fost plimbat pe ruta Oradea – Petrosani – Deva. Rând pe rând, instantele si-au declinat competenta, astfel cã dosarul a ajuns la Tribunalul Hunedoara care va trebui sã solutioneze litigiul. Numai cã la Tribunalul Hunedoara instanta a amânat cauza. Dosarul trebuie repartizat aleatoriu la un complet de judecatã specializat în fonduri civile.
“În temeiul art. 111 alin. (1) din Regulamentul de ordine interioarã al instantelor judecãtoresti, aprobat prin Hotãrârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015, trimite cauza în vederea  repartizãrii aleatorii la un complet specializat în fonduri civile”, aratã solutia instantei care a fixat termen de judecatã pentru data de 20 noiembrie.  Emil Florut a actionat în instantã Complexul Energetic Hunedoara, dupã ce CA-ul societãtii  l-a revocat din functia de director general, în luna decembrie a anului 2015.  Dosarul a fost initial înregistrat la Oradea, în 2016. Dupã câteva termene, instanta a trimis dosarul la Judecãtoria Petrosani unde a fost înregistrat în iunie anul trecut. Apoi, dosarul a ajuns la Tribunalul Hunedoara.
Monika BACIU