Vremea bunã, dar si ritmul alert al muncitorilor au fãcut ca lucrãrile de asfaltare de pe strada Pomilor din municipiul Lupeni sã se apropie de finalizare.
Lucrãrile la drumul alternativ spre statiunea montanã Straja au început în luna aprilie a acestui an. Este un drum care face legãtura dintre Bulevardul Tudor Vladimirescu din centrul  municipiului Lupeni, din zona Ocolului Silvic Lupeni, si drumul judetean de acces spre statiunea turisticã Straja.
”Asa cum am promis, iatã cã reusim sã executãm si aceastã lucrare în  graficul preconizat de noi. Odatã cu încheierea acestei investitii, cetãtenii de pe strada Pomilor vor avea acces la locuintele lor pe un drum asfaltat, drum care va deservi în acelasi timp si turistii care vor veni la Straja, acest lucru  contribuind la fluidizarea traficului, cu precãdere în perioada de iarnã”, a declarat primarul Lucian Resmeritã. Edilii sperã cã, dacã vremea va rãmâne la fel de bunã pentru încã o perioadã de timp, întreaga investitie în modernizarea acestei artere rutiere sã fie finalizatã.
Monika BACIU