Cea mai modernã clinicã oftalmologicã din judet “OpticLine-Dr. Angelescu” si-a deschis portile si la Petrosani

 

În prezenta unui numeros public, ieri, a fost inauguratã mult asteptata clinicã “OpticLine-Dr. Angelescu” de la Petrosani.  “Mã bucur cã avem prilejul sã inaugurãm  clinica din Petrosani, mult asteptatã. Au fost eforturi mari sã ajungem si aici datoritã faptului cã multi pacienti de aici au venit la clinica din Deva si au  beneficiat de serviciile noastre de acolo. Pacientii ne-au sugerat cã ar fi bine sã deschidem un punct de lucru, o clinicã chiar, si la Petrosani si atunci noi am fãcut pasul. Chiar cu  ajutorul pacientilor am gãsit acest spatiu si  împreunã cu echipa mea am reusit sã punem la punct aceastã clinicã.  Nu bucurãm si de o  colaborare foarte bunã cu medicii oftalmologi din zonã, un lucru foarte important pentru pacienti, pentru cã, pentru diagnosticarea pacientului este nevoie de o echipã si când pacientul ajunge la un medic este foarte bine cã tratamentul sã se facã în echipã, de la  diagnosticul primar pânã la diagnosticul chirurgical si bineînteles operatia în sine”, spune dr. Daniel Angelescu.


Cu aceastã ocazie toti cei care au fost prezenti au avut ocazia sã facã un tur al clinicii, inclusive sã viziteze blocul operator, chiar sub îndrumarea doctorilor Daniel Angelescu si Laura Angelescu.
“Este o mare realizare si un mare ajutor pentru locuitorii din întreaga Valea Jiului deschiderea acestei clinici la Petrosani. Mai ales noi, cei care avem probleme oftalmologice stim ce mult ne ajutã. Am vizitat toate încãperile de aici si am rãmas foarte impresionatã de dotãrile pe care le-am vãzut”, spune unul dintre cei prezenti la inaugurare. Clinica aduce la Petrosani nu doar aparaturã performantã, dar si un personal care oferã clientiilor servicii medicale la nivel  european. Aici se vor  efectua operatii de  cataractã, retinã si laser. De asemenea, se va putea efectua si întreg spectrul de investigatii medicale, pentru cataractã, glaucom, retinopatie diabeticã si injectii intraoculare, sub atenta îndrumare a  doctorului Daniel Angelescu, medic  specialist oftalmolog,   multiplu specializat în chirurgia oftalmologicã, în tarã si peste hotare. Pe lângã publicul  venit în numãr mare la inaugurare, deschiderea clinicii a fost salutatã atât de administratia localã, cât si de medicii din zonã.

3 comentarii la „Cea mai modernã clinicã oftalmologicã din judet “OpticLine-Dr. Angelescu” si-a deschis portile si la Petrosani

 • 11 octombrie 2018 la 20:58
  Permalink

  Sper ca s-a renuntat la prostia cu ,,un sobor de preoti”!

  Răspunde
 • 15 octombrie 2018 la 09:05
  Permalink

  ajuta oamenii s-au ia banii de pe ei? cat costa serviciile? asta spuneti daca aveti curaj

  Răspunde
 • 15 octombrie 2018 la 16:05
  Permalink

  dati si voi o adresa,un nrl de tf

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.