Autoritãtile locale de la Petrosani au aprobat alocarea din bugetul local a sumei de 4.000 lei în vederea participãrii Consiliului Local în calitate de coorganizator alãturi de liceele din municipiul Petrosani.
Astfel, Colegiul Economic „Hermes”, Colegiul  Tehnic „Dimitrie Leonida”, Colegiul National  „Mihai Eminescu”, Colegiul National de lnformaticã „Carmen Sylva”, vor beneficia de câte 1.000 lei pentru organizarea Balurilor Bobocilor.
“Manifestãrile de acest gen se bucurã de un real succes în rândul elevilor care doresc sã fie alãturi de noii colegi de  liceu,  testându-i  în  diverse probe. Cultura generalã este foarte importantã, indiferent de vârstã, iar prin întrebãrile selectionate, candidatii vor rãspunde la întrebãri din diferite domenii. Acest eveniment cultural artistic si-a  propus  sã  contribuie  la  stimularea creativitãtii tinerilor si implicit la promovarea liceelor lor.
Pentru a sprijini actiunile aferente evenimentului sustinut  de fiecare unitate scolarã, am propus Consiliului Local sã fie coorganizator alãturi de liceele din municipiul nostru a „Balului Bobocilor 2018„ si alocarea din bugetul  local a sumei de 4000 lei, adicã 1000 lei pentru fiecare liceu”, declarã Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Suma va fi folositã pentru serviciul de  decorate a sãlilor de spectacol, serviciul de sonorizare, precum si pentru achizitionarea unor materiale necesare pentru organizarea evenimentului (afise, banner), etc.