ANRE, sub lupa comisiei de energie din Senat

 

Senatorul Cristian Resmeritã, alãturi de alti colegi senatori, a initiat un proiect de  lege prin care sã fie monitorizatã activitatea Autoritãtii Nationale de Reglementare în Domeniul Energiei.
Forul care ar urma sã analizeze activitatea ANRE este nou înfiintata Comisiei pentru energie, infrastructurã energeticã si resurse minerale a Senatului
”La data de 11 septembrie a.c., prin Hotãrârea Senatului 107/ 2018, (…) Senatul si-a organizat comisiile permanente si în acest sens s-a înfiintat Comisia pentru energie, infrastructurã energeticã si resurse minerale, care preia atributiile în domeniu de la Comisia pentru  transporturi si energie. În vederea corelãrii legislatiei cu atributiile comisiei nou înfiintate, prin initiativa  legislativã se propune modificarea OUG 33/2009 în sensul în care referirile la Comisia pentru transporturi si energie sã fie înlocuite cu referiri la Comisia pentru energie, infrastructurã energeticã si resurse minerale”, se aratã în expunerea de motive a proiectului. Potrivit textului  ordonantei de urgentã, atributiile comisiilor  permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor constau în analizarea raportului anual de  activitate al ANRE si depunerea unui raport comun, precum si  nominalizarea membrilor comitetului de  reglementare al ANRE.  Proiectul legislativ a fost înregistrat la Senat pentru dezbatere.
Monika BACIU

3 comentarii la „ANRE, sub lupa comisiei de energie din Senat

 • 8 octombrie 2018 la 19:59
  Permalink

  Domnul senator al vaii jiului trebuie sa stie ca vrem investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  Răspunde
 • 9 octombrie 2018 la 13:34
  Permalink

  ANRE sub lupa PSD !!! se mai pregateste un tun financiar !!!

  Răspunde
 • 9 octombrie 2018 la 15:23
  Permalink

  comisie de dat functii platite cu 7000-8000 de euro pe luna …
  neamuri de la tara multe, nepoti, fini, amante … (enumerarea s-a facut in ordinea inversa a importantei)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.