Programul de fidelizare implementat de echipa managerialã a Apa Serv Valea Jiului continuã.  La finalul lunii  septembrie 2018,  analiza efectuatã de conducerea operativã a societãtii aduce în prim planul întregului  colectiv, dar si al  beneficiarilor serviciilor operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului precum si al opiniei publice, alti câstigãtori ai programului „Angajatul lunii” si ”Colectivul Lunii”.
Astfel, laureatii lunii septembrie sunt:

  • Alexandru Dîngã – inginer în cadrul statiei de epurare a apei Dãnutoni

  • Alina Pavel  – sef Serviciu Comercial

  • Valentin Nicula  – sef Serviciu Exploatare

Similar, în evaluarea fãcutã diverselor servicii din componenta Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2018 titlul de „Colectivul lunii  septembrie” a revenit Serviciului Exploatare, format din: Valentin Nicula, Rodica Soba, Simona Burian, Emilia Olariu, Gheorma Georgeta, Lucretia Lãptucã, Mariana Mihai, Marinicã Bucur. Toti premiantii lunii septembrie au fost  felicitati în prima sedintã operativã a  conducerii societãtii din luna octombrie, în cadru festiv, fiindu-le înmânate diplome de onoare pentru  activitatea depusã în cadrul societãtii.
„Nu-mi rãmâne decât sã-i felicit pe colegii nostri care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi îsi fac cu responsabilitate si pasiune datoria la locul de muncã, sunt acum laureatii nostri. Sunt foarte multumit de faptul cã, dincolo de aceastã competitie internã care-i aduce în fatã, lunã de lunã, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înteles cã succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipã în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor si pânã la director, avem un rol important în bunul mers al societãtii”, a declarat Cristian Ionicã,  directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani