Fotbal, liga a II-a / Iures dupã pauzã

 

Aflatã în crizã de puncte echipa pregãtitã de Marin Tudorache începe impetuos cu sutul razant (min. 2)  trimis de Naecsa – va fi „plãmânul” echipei în acest joc – dintr-o loviturã liberã de la 16 m pentru ca tot el (min. 12) sã expedieze o ”ghiulea” de la 30 m, respinsã de portarul R. Avram, în urmãtorul minut încununându-si evolutia cu golul 1 – 0 acelasi Neacsa (min. 20) trimite un sut razant, Lung (min. 27) are si el o ocazie de la 7 m, abia în min. 32 prin Bebey echipa brãileanã amenintã mai serios poarta lui Bg. Miron.  Se pãrea ca va fi greu fãrã Vlad Rusu accidentat în min. 32 dar vine  segmentul ”atomic” dintre min. 68 – 85 cu trei goluri care fac groggy echipa lui Florentin Petre, într-un final clar de 4 – 0.
Cu Florin Bratu în cabinã
La meci a asistat ca invitat al patronului Nicolae Sarcinã si fostul antrenor dinamovist  Florin Bratu, fiind prezent pe parcursul celor 90 de minute în loja de protocol a stadionului ”Jiul”. El s-a întretinut amical cu toti care l-au abordat.
Vlad Rusu, out douã etape
În min. 23 al partidei, Vlad Rusu, golgeterul ligii a II-a a pãrãsit terenul marcat de o durere la piciorul drept. Pânã la efectuarea RMN-ului nu se poate da un verdict cert dar cu sigurantã atacantul energeticianului va lipsi la cele douã partiale din aceastã sãptãmânã, cu Ripensia la Timisoara cu ACS Poli la Petrosani.
Octavian Vasile a plecat
Timp de douã sezoane la ACS Energeticianul fundasul Octavian Vasile (27 ani) si-a reziliat contractul cu echipa din liga a II-a, semnând cu Viitorul Dãesti din liga a IV-a Vâlcea sub comanda antrenorului Gabi Mangalagiu.
Sportul Snagov…

… rãmâne lider, chiar dacã nu a reusit decât un 1 – 1 la Orlea, egalând în min. 77.
Derby de divizia ”A” pe vremuri, FC Arges – Petrolul 3-0 echipa lui Emil Sãndoi ajungând pe podium.
Marcând un gol în min. 9, ASU Poli Timisoara si-a adjudecat trei puncte în meciul cu Farul Constanta.
Chindia Târgoviste – Ripensia Timisoara 4 – 2, cu cel mai rapid gol al etapei marcat în minutul 1 de gazde prin Rãzvan Ciuci.
Aerostar Bacãu umilitã pe teren propriu, 0 – 3 cu CS Mioveni, scor stabilit încã de la pauzã.
Pandurii Tg. Jiu – UTA 1 -2 dupã ce gorjenii au condus cu 1 – 0 oaspetii au obtinut victoria în min. 90, gol L. Oprea la centrarea fostului jiulist Vãdrariu.
GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal, liga a II-a / Iures dupã pauzã

  • 8 octombrie 2018 la 19:57
    Permalink

    FELICITARI si Hai Energeticianul ! Vrem de la domnul patron Nicolae Sarcina modernizarea stadionului Jiul Petrosani (ex. tabela de marcaj electronica , scaune de plastic , nocturna , …) .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.