8 milioane pentru strãzile din Uricani

Nu mai putin de  8 milioane de lei ajung la Uricani  prin PNDL II, iar contributia administratiei locale este de 10%. Administratia spune cã sunt drumuri pe care nu a existat niciodatã asfalt si unele dintre ele duc spre cãtunele de munte, în timp ce altele, spre obiective turistice din aceastã parte a Vãii Jiului.
„Cu 1 octombrie, am dat ordinul de începere a lucrãrilor de reabilitare a drumurilor vicinale în orasul Uricani. Pot sã vã spun cã a câstigat firma Strabag, care a si primit ordin de începere a lucrãrilor. În prima parte a anului, constructorul va finaliza din totalul strãzilor, pe cele care se pot face acum. Este vorba despre strãzile: Strugurelui, Manolesti, Valea de Brazi, Tulisa, Jandarmeriei si Valomir, Mailat, Serponi, Pietroasa si Haiducilor, ce face legãtura spre motelul Valea de Pesti”, a spus Corneliu Braia, viceprimarul orasului Uricani.
În acest oras, s-au închis toate unitãtile miniere, iar oamenii îsi pun mari sperante în  dezvoltarea turismului. Acest lucru, însã, implicã sistematizarea infrastructurii, iar unul dintre cele mai importante obiective rãmâne DN 66 A Câmpu lui Neag – Herculane, drum pentru care încã nu s-a gãsit finantarea.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.