ApaServ Valea Jiului cautã doi membri pentru CA

ApaServ Valea Jiului cautã doi membri pentru Consiliului de Administratie. Forul administrativ al ApaServ Valea Jiului a aprobat planul de selectie pentru ocuparea a douã posturi de membru, rãmase vacante.
La începutul acestei sãptãmâni a fost aprobat „Planul de selectie – componenta integralã pentru ocuparea a douã posturi de membru în Consiliul de Administratie al SC Apa Serv Valea Jiului SA Petrosani, care include si profilul Consiliului de Administratie, profilul candidatului si matricea Consiliului de Administratie, formularele si documentele necesare în procesul de selectie, precum si scrisoarea de asteptãri”.
Din CA al ApaServ Valea Jiului SA fac Minodora Maria Lung, contabilul sef al Minei Paroseni, Rectorul Universitãtii Petrosani, Radu Sorin – care este si presedintele CA,
Fostul director al CNH Petrosani, Lucian Daniel Surulescu, precum si Monica Tarcea, dar aceasta a fost desemnatã doar cu titlu provizoriu în locul fostului director Costel Avram, cel care acum ocupã functia de administrator public al judetului Hunedoara.
Monika BACIU

Advertisements