Clinica OpticLine-Dr. Angelescu, deschisã de numai doi ani în Deva, si-a câstigat pe drept si nu fãrã perseverentã, renumele de cea mai cãutatã clinica oftalmologicã din judetul Hunedoara.
De când si-a început activitatea, reteaua OpticLine este într-o  continuã dezvoltare, întinzându-si sfera de accesibilitate si servicii de înalt profesionalism în cât mai multe localitãti, în scopul  de a fi mai aproape de pacienti.
Avem bucuria sã vã anuntãm cã a sosit momentul inaugurãrii mult asteptatei clinici din Petrosani.  Aici se vor efectua operatii de cataractã, retinã si laser.

De asemenea, se va putea efectua si întreg spectrul de investigatii medicale, pentru cataractã, glaucom, retinopatie diabeticã si injectii intraoculare, sub atentã îndrumare Dr-lui Daniel Angelescu, medic specialist oftalmolog, multiplu specializat în chirurgia oftalmologicã, în tarã si peste hotare.
Asadar, vã asteptam într-un numãr cât mai mare, joi, 11.10.2018, începând cu orele 11, la marea deschidere a clinicii OpticLine Petrosani, pe strada Avram Iancu, Bl.12. Programãrile se pot efectua telefonic la numãrul: 0774 922 606.