Ce se întâmplã cu termoficarea din Valea Jiului?

Un parlamentar hunedorean vrea sã afle ce se va întâmpla cu termoficarea din Valea Jiului. În  acest sens, îi face cunoscutã situatia ministrului Energiei, Anton Anton, care va trebui sã ofere rãspunsuri despre solutiile identificate pentru abonatii  sistemului de  termoficare din Petrosani si Vulcan.
“În urma deciziei de întrerupere a furnizãrii agentului termic de cãtre SC Termoficare SA cãtre consumatorii sãi, vor fi afectate si institutiile publice si agentii economici din municipiul Vulcan si toti ceilalti consumatori racordati direct la magistrala de agent primar a SE Paroseni, nemaifiind posibilã continuarea activitãtii de furnizare a  agentului termic  primat în conditiile restrângerii  beneficiarilor. (…) Sistarea agentului termic tuturor locuitorilor are impact negativ asupra sãnãtãtii  populatiei si imaginii tãrii”, aratã parlamentarul hunedorean.  În acest sens,  parlamentarul  hunedorean îi solicitã ministrului Energiei, Anton Anton, sã îi spunã care “sunt solutiile identificate pentru ca locuitorii din municipiile Petrosani si Vulcan sã beneficieze de agent termic în iarna 2018-2019”. Între timp, societatea de termoficare din Petrosani a intrat,  oficial, în faliment. În paralel, autoritãtile locale de la Petrosani vor organiza o licitatie pentru a concesiona distributia agentului termic, astfel încât abonatii serviciului de termoficare sã  beneficieze de agent termic în iarna ce se apropie.
Monika BACIU

5 comentarii la „Ce se întâmplã cu termoficarea din Valea Jiului?

 • 4 octombrie 2018 la 19:50
  Permalink

  Cred ca singura solutie pentru dezvoltarea Termoficari in valea jiului este schimbarea tevilor de termoficare de la Termocentrala Paroseni pana la usa apartamentelor si atunci cu siguranta va fi si rentabila Termoficarea in valea jiului .

  Răspunde
 • 5 octombrie 2018 la 11:45
  Permalink

  Vise ,, Cetateni ” … Valea Jiului va deveni ceea ce este acum orasul Hunedoara si Calan … adica gazon daca vrei sa intelegi !!!

  Răspunde
 • 5 octombrie 2018 la 18:33
  Permalink

  Promisiuni desarte !! si campanie electorala s-au jocuri politice .Asta e realitatea !!!! Cit despre ….”Cetateni „….cred ca are o teava in cap si una in mustiuc pe care sufla aceiasi melodie ….(saracul )

  Răspunde
 • 16 octombrie 2018 la 14:48
  Permalink

  puneti-va centrale si nu va mai bateti capul cu fleacuri din astea….poate va apucati si sa invatati o meserie ….un electrician un instalator un constructor bun poate castiga bine….daca nu… ramaneti la mult iubita „‘ mina „‘ si veti vedea unde veti ajunge…..dar unui om fara minte fara pregatire si fara viziune degeaba ai explici ….el tot subteran viseaza…..ati avut o gramada de privilegii de-a lungul timpului pe care alte zone si alte categorii nu le-au avut ( plati compensatorii ,pensii ,salarii, locuinte primite )…..si nu ati stiut sa faceti nimic cu ele… tot intr-o zona saraca ati ramas…unde nu e cap vai de picioare…se potriveste perfect vaii jiului….

  Răspunde
 • 2 noiembrie 2018 la 23:07
  Permalink

  cum sa puna centrale de ap cand pot primii moca caldura si apa calda?ce ai? ai inebunit?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.