Dascãlii, premiati la Petrosani

Dascãlii, care anul acesta si-au încetat activitatea, au fost premiati de Primãria si Consiliul Local al municipiului Petrosani.

Zeci de ani au format si slefuit  caractere, dascãlii fiind cei prin mâinile cãrora au trecut generatii de elevi. Pentru devotamentul si pasiunea lor pentru educatie, acestia au fost premiati de autoritãtile locale de la Petrosani.
“Profesorii sunt cei care ne-au slefuit caracterele. Dumnealor le datorãm evolutia noastrã profesionalã. Parteneriatul dintre familie si scoalã este mereu unul în beneficiul elevilor. Contributia dumneavoastrã la dezvoltarea personalitãtii fiecãrui copil este crucialã. Ati fost si rãmâneti promotorii bunãtãtii, demnitãtii umane si cei mai buni prieteni ai elevilor si pãrintilor.  De profesori depinde cum va arãta societatea noastrã în viitor. Vã multumesc, stimati profesori, pentru munca nobilã, fidelitatea fatã de profesie, efortul zilnic depus pentru  cresterea si educarea tinerelor generatii!”, le-a transmis, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, profesorilor.  Ziua de 5 octombrie este desemnatã, pe plan mondial, sãrbãtoarea profesionalã a profesorului.  Din 1994 este pe 5 octombrie pentru a coincide cu sãrbãtoarea mondialã a profesorului.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.