Seniorii municipiului Vulcan au fost cinstiti de Primãria si Consiliul Local al municipiului Vulcan, care au organizat o searã de neuitat pentru sute de vârstnici. Nu au mai tinut cont de cifrã din buletin si s-au simtit bine pentru pret de câteva ore.
“În mesajul meu le-am multumit din nou pentru tot ceea ce au fãcut pentru urbea noastrã, care prin familiile traditionale din comunitatea Vulcanului, a înflorit în ultimele zeci de ani. Datorãm enorm fiecãrei familii de  vulcãneni, care si-a adus contributia la viata municipiului”,  a spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.  În plus, edilul localitãtii îi îndeamnã pe cetãteni sã participe la referendumul pentru familie.
“În semn de recunoastere a ceea ce reprezintã generic Familia la noi la români, dar si în semn de sustinere  pentru familiile de tineri ce vor urma, familii traditionale formate din bãrbati si femei, seniorii Vulcanului sustin  participarea la Referendumul din 6-7 octombrie. Le multumesc anticipat si le doresc La Multi Ani de ziua lor (a noastrã), a seniorilor”,  a mai spus Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.  Este o traditie deja organizarea unor astfel de mese festive pentru vârstnici. De câtiva ani încoace, Primãria si Consiliul Local al municipiului Vulcan îi aduc pe vârstnici în centrul atentiei, fãcându-i sã se simtã speciali.
Monika BACIU