Consiliul Judetean Hunedoara asfalteazã 3,3 km din drumul spre Straja

 

Consiliul Judetean Hunedoara va asfalta, anul acesta, 3,3 kilometri din drumul care face legãtura între municipiul Lupeni si statiunea montanã Straja.
De trei ori a solicitat primarul municipiului Lupeni modernizarea acestui drum extrem de important pentru sectorul turistic.
„Existã rãmase în planul de mãsuri pe anul 2018 în jur de 13.000 mp pentru îmbrãcãminti  bituminoase. În Valea Jiului, singurul drum judetean pe care poate fi pus asfalt este drumul de la Straj. Împreunã cu domnul primar am discutat, iar anul acesta vor putea  fi asfaltati în jur de 3,3 km. Urmeazã ca, împreunã cu primarul, sã stabilim exact de unde sã începem, iar anul viitor dupã discutiile cu presedintele consiliului judetean vor fi prinse în buget sumele pentru rezolvarea întregului drum”, a declarat Costel Avram, administratorul public al Consiliului Judetean Hunedoara.
Încã din vara acestui an se cunoaste problema drumului spre statiunea montanã Straja, atunci când organizatorii concursului de longboard anuntã cã anul acesta va fi ultimul, pentru moment, în care Transylvania Downhill se va organiza în statiunea montanã.
Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Consiliul Judetean Hunedoara asfalteazã 3,3 km din drumul spre Straja

  • 30 septembrie 2018 la 19:33
    Permalink

    Daca Straja , Parang , erau langa Deva se rezolva asfaltarea demult . Bine ar fi sa se mute resedinta de judet de la Deva la Petrosani ca degeaba tot votez de 28 ani cu PSD (Deva nu a votat cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , …) , numai cu resedinta de judet la Petrosani se va mai putea dezvolta valea jiului .

Comentariile sunt închise.