Reprezentantii autoritãtii locale de la Petrosani îi informeazã pe cetãtenii care folosesc aplicatia CityHealth care sunt punctele în care pot fi depozitate deseurile provenite din constructii.
Cei care nu respectã hotãrârea Consiliului Local pot fi sanctionati cu amenzi de pânã la 1000 de lei pentru persoanele fizice si 2500 de lei pentru persoanele juridice.
“Depozitarea deseurilor, altele decât cele menajere (moloz, deseuri voluminoase – mobilier, usit, etc) în alte locuri decât cele special amenajate constituie contraventie sI se sanctioneazã cu amendã cuprinsã între 500 – 1000 lei pentru persoanele fizice si 1500 – 2500 lei pentru persoanele juridice, conform Hotãrârii Consiliului Local al municipiului Petrosani nr. 21/2010”, aratã informarea.
În plus, în cadrul aceluiasi mesaj, reprezentantii administratiei locale de la Petrosani informeazã asupra faptului cã aceste tipuri de deseuri pot fi depuse la statia de sortare a deseurilor municipale din strada Cãrbunelui, lângã fosta EM Dâlja.
Monika BACIU