Fotbal Liga a 2-a / Snagovul greu de învins

Sportul Snagov rãmâne surpriza campionatului fiind fãrã înfrângere, în timp ce Dacia Unirea Brãila rãmâne fãrã victorie.
Luceafãrul Oradea a câstigat cu emotii, 1 – 0 în min. 86, cu Academica Clinceni.
Dupã ce a fost egalatã la 1 – 1, Pandurii Tg. Jiu a învins cu 5 – 2 Ripensia Timisoara, Philipp Nsiah reusind o dumblã în minutele 55 si 56.
Surprizã la Bacãu acolo unde FC Arges a cedat cu 0 – 1 în meciul cu Aerostar.
Desi fãrã victorie, Dacia Unirea Brãila (antr. Florentin Petre) reuseste un 2-2 la Metaloglobus Bucuresti.
Liderul Sportul Snagov a câstigat cu emotii, 2 – 1 cu UTA, din penalty în min. 90 + 4, gol Dãnãlache.
CS Balotesti obtine prima victorie a campionatului, 2 – 0 cu ACS Poli Timisoara.
Dupã 1 – 5 la Târgoviste antrenorul Farului a fost înlocuit cu Petre Grigoras.

Rusu In, Voicu Out!
Duelul golgeterilor ligii a II-a s-a încheiat cu victoria celui mai ”bãtrân”, Vlad Rusu (golgeterul de la ACS Energeticianul) a punctat decisiv în defavoarea lui Voicu (26 ani), ba acesta din urmã fiind si eliminat în ultimele 5 minute, la al doilea cartonas galben.

Ce-a fost pânã atunci?
Un meci destul de monoton care putea începe rãu pentru energeticieni, atunci când în min. 2 portarul Bg. Miron are o interventie salvatoare la tutul lui R. Stãnescu. Gazdele apasã pe pedale creându-si câteva situatii de a marca, Vl. Rusu (min. 5) si Neagu (min. 6) gresind putin tinta, acesta din urmã cu sut superb de la 30 m peste poartã. Altã dublã de ratãri ale gazdelor se consumã în min. 12, când Ninu trimite cu capul peste poartã sau în min. 23 când Cioiu rateazã singur cu portarul.
ACS Energeticianul intrã cu avantaj la vestiare, dupã pauzã echipa în avantaj joacã prudent, oaspetii nici ei nu se aratã prea periculosi, va fi totusi 1 – 1 (pe o neatentie a arbitrului Florin Miron la un fault asupra lui Dragu), apare la rampã acelasi Vlad Rusu, care aduce linistea si cele trei puncte izbãvitoare…
”Îmi felicit echipa cã a avut puterea sã revinã, într-un final ce pãrea pierdut, am meritat victoria dupã 5 – 6 ocazii mari pe care le-am avut, la fel ca si la Mioveni, unde am avut vreo 7 – 8, dar nu am scos nimic… Cred în aceastã echipã”, a declarat George Zima, antrenorul ACS Energeticianul.

GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal Liga a 2-a / Snagovul greu de învins

  • 24 septembrie 2018 la 19:33
    Permalink

    Important sa avem o echipa de fotbal la Petrosani si sa vedem fotbal de Liga a II , macar atat si pe urma din Energeticianul sa se numeasca Jiul Petrosani . Speram ca domnul patron Nicolae Sarcina sa investeasca la stadionul Jiul Petrosani (ex. tabela de marcaj electronica , nocturna , scaune de plastic , …) . Deocamdata iubitori de fotabal din valea jiului trebuie sa sustina Energeticianul . Hai Energeticianul !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.