Plângere penalã împotriva lui Dãnut Buhãescu

Reprezentantii USR au decis, în cele din urmã, sã îi facã plângere penalã lui Dãnut Buhãescu, primarul orasului Uricani.  Potrivit celor de la USR, administratia localã de la Uricani a comis un abuz în momentul în care a anulat semnãturile strânse în cadrul initiativei civice “Fãrã penali în functii publice”.
”Domnule Primar, vã informãm cã antetul folosit a fost cel corect. Nu doar noi acum, ci si Curtea Constitutionalã, în acel caz, a considerat cã titlul initiativei era “Lege de revizuire a Constitutiei României”. În plus puteati oricând sã verificati propunerea în monitorul oficial al României, Partea I, nr. 255 din 22 martie 2018. Gãseati aceastã informatie tot în antet! Toti cei care au semnat stiau exact care este modificarea pe care o sustin!”, aratã reprezentantii USR.  În schimb, primarul a declarat cã listele nu contineau antetul prin care sã se specifice exact pentru ce au fost adunate semnãturile. Peste 130 de semnãturi au fost anulate la Uricani.
Monika BACIU

3 comentarii la „Plângere penalã împotriva lui Dãnut Buhãescu

 • 23 septembrie 2018 la 19:59
  Permalink

  Sa fie judecat pentru ca sa strans semnaturi pentru modernizarea drumului spre Herculane dar guvernul PSD a mintit . Sa fie judecat la viitoarele alegeri !

  Răspunde
 • 24 septembrie 2018 la 06:12
  Permalink

  Sa se faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.