Premiati pentru formarea generatiilor

Dascãlii, care anul acesta si-au încetat activitatea iesind la pensie, vor fi premiati de Primãria si Consiliul Local al municipiului Petrosani.
10.000 de lei este suma totalã alocatã pentru organizarea evenimentului în cadrul cãruia vor fi cinstiti cei care au avut un rol esential în formarea unor generatii.
“Ziua  Mondialã a Educatorului, sãrbãtoritã pe 5 octombrie, este un bun prilej de a-i cinsti pe oamenii care, cu multã pasiune si dãruire, îsi îndeplinesc meseria, aceea de a educa generatii. Fiecare dintre noi îsi datoreazã, într-o anumitã mãsurã, succesul profesional, educatorilor si profesorilor, care, în anii scolii, ne-au îndrumat si ne-au învãtat sã ne urmãm visele si sã luptãm pentru împlinirea lor. Astfel, 5 octombrie este un omagiu adus tuturor celor care, de-a lungul vietii lor, au depus eforturi pentru a ne crea un viitor mai bun, implicit o societate modernã, bazatã pe moralitate si pe sete de cunoastere”,  sustine Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Ziua Mondialã a Educatorului se serbeazã în fiecare an în data de 5 octombrie.
Monika BACIU

Advertisements

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.