Nici bine nu au terminat asfaltarea si pavarea strãzilor din Colonia Petrosani, cã au si început problemele. Muncitorii au turnat covorul pe strada Aradului, acum pun pavele pe trotuar, iar capãt de stradã s-a spart o teavã de apã.

E nevoie din nou de sãpãturi, dupã ce s-a turnat asfalt în Colonia din Petrosani. Asta i-a înfuriat enorm pe cei din primãria de la Petrosani, care spun cã nu au agreat ideea potrivit cãreia Apa Serv ar fi vrut sã spargã asfaltul. Lucrarea de asfaltare are termen de garantie de 3 ani si muncitorii de la ape au fost nevoiti sã caute o solutie potrivitã. „Este în apropiere de covorul asfaltic pe care l-am turnat recent. Au venit si cei de la Apa Serv si de la constructor si am cãutat o solutie. Vor sãpa acolo si cei de la ape vor pune o teavã nou, iar covorul asfaltic se va reface pe aproximativ 25 de metri, cât va avea racordul nou”, a declarat

Lucian Dragomir, sef Serviciul Administrare a Domeniului Public si Privat din Primãria Petrosani.

Peste tot lucrãrile de asfaltare s-au fãcut numai dupã ce Apa Serv a introdus conducte noi, însã, se pare cã acum se sparg cele vechi. „Din ce mi-a zis directorul tehnic de la Apa Serv, sunt douã conducte: una veche si una nouã si se pare cã s-a spart cea veche”, a mai adãugat Lucian Dragomir.

Angajatii primãriei au rãmas sã supravegheze mersul lucrãrilor, iar cei de la Ape s-au angajat sã nu strice covorul proaspãt turnat.

Diana Mitrache