Transformare cu efect la Lupeni

Artera principalã din municipiul Lupeni va cunoaste o transformare spectaculoasã, dupã ce, spune primarul Lucian Resmeritã, va fi finalizatã asfaltarea, iar în zona spitalului va fi amplasat un sens giratoriu unic.
Toate acestea sunt detalii pe care, asa cum recunosc acum edilii, vor transforma din temelii imaginea unui oras care are mari aspiratii spre turismul national.
„Vom avea un sens  giratoriu, care va lega strada ce duce spre spitalul nostru, strada principalã si soseaua de centurã. Va fi iluminat si vom avea jocuri de lumini si lucrãm cu un arhitect ca sã putem scoate acolo în evidentã tot ce e mai frumos la noi, spre încântarea turistilor care vin la noi, spre Straja sau Câmpu lui Neag”, a spus Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Deja lucrãrile au început si strada este în lucru, acesta fiind un obiectiv pe care  primarul actual spune cã  si l-a propus încã din  campania electoralã.
„Am reusit sã licitãm  drumul principal din Lupeni. Am promis cã îl repar în campania electoralã. La începutul anului nu am reusit sã alocãm decât 500.000 de lei si m-a bucurat cã anul acesta am reusit, sã facem economii mari în Lupeni, asa încât sã strângem  jumãtate din banii necesari pentru aceastã lucrare. Din 2,2 km de drum, anul acesta facem pânã la spital. Asfaltãm ambele benzi, cu douã straturi de asfalt”, a precizat edilul.  Anul viitor, asfaltul va fi turnat, dupã ce vor primi bani din fondurile UE. Este vorba despre aproximativ 1,5 km de drum si va fi scoasã calea feratã ce  traverseazã acum orasul, fix la intrare.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Transformare cu efect la Lupeni

  • 21 septembrie 2018 la 11:58
    Permalink

    Foarte bine ca se asfalteaza .Cu aceasta ocazie poate se pun si semafoare de trecere pentru pietoni,la piata,Nivelt,BRD si Barbateni in genul celor din Vulcan pe drumul vechi !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.