Doi tineri au fost grav rãniti în urma unui accident de circulatie produs în noaptea de duminicã spre luni, pe un drum din localitatea Petrila, în zona Jiet.
Autoturismul în care se aflau cei doi a lovit un cap de pod si s-a rãsturnat, iar pentru extragerea celor doi pasageri a fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare.
Accidentul rutier extrem de grav ar fi fost provocat de viteza excesivã, iar soferul a pierdut controlul volanului si a intrat direct într-un cap  de pod. Masina s-a rostogolit apoi în afara drumului iar cei doi ocupanti au rãmas încarcerati. Un echipaj de descarcerare a reusit cu greu sã-i scoatã pe cei doi iar paramedicii SMURD au constatat cã au rãni grave si i-au transportat la Unitatea Primiri Urgente a spitalului din Petrosani.  Politistii din Petrila  au deschis un dosar penal pe numele soferului  vinovat de producerea accidentului si-l cerceteazã pentru vãtãmare corporalã din culpã. Totodatã, anchetatorii vor stabili dacã masina cu numere de Franta avea drept de circulatie pe drumurile publice si dacã soferul era sau nu sub influenta bãturilor alcoolice.
Foto arhiva
Maximilian Gânju