Un prim sfert de orã bun al oaspetilor, cu ocazia lui Robert Petre din minutul 16 anunta o zi bunã pentru echipa lui George Zima. Si Cioiu putea înscrie în minutul 41, dar sutul acestuia este parat incredibil de portarul Sima.
Gazdele vor rate si ele o mare ocazie prin Ayza în minutul 45, dar la câteva secunde, Cioiu rateazã ocazia meciului, de la 6 metri, mingea fiind scoasã de pe linia portii de cãtre Celea! Gazdele urcã mai mult în atac punctând într-un interval de 9 minute pentru 20…
ACS Energeticianul are un moment de… energie înspre final, când înscrie golul meritat dupã o prestatie bunã, dar în prima orã de joc.

CS MIOVENI – ENERGETICIANUL     2-1
CS Mioveni (antr. Iordan Eftimie): Val. Sima – Kilyen, Rob. Gherghe, Celea, Ct. Alexe – R. Lazãr, Mîrzeanu – Cosereanu (Rãdescu 46′), C. Nãstãsie (Al. Neagu 84′), Ayza (cpt.) – Val. Balint (Al. Popescu 61′)
Energeticianul (antr. George Zima): Bg. Miron – Rob. Petre, D. Lung (cpt.), M. Ionitã, Tomozei (Andr. Dragu 69′) – R. Enache (Stoenac 76′), C. Cristea, Al. Neacsa, C. Ionicã (Gîrbitã 76′), Cioiu – Vl. Rusu
Spectatori: 1.500;
Arbitru: Adrian Illyes (Ploiesti);
GOLURILE: 1-0: Cãtãlin Alexe (min 68), cu un sut violent de la 25 metri, sub barã; 2-0: Alexandru Popescu (min. 77) sut la coltul scurt, din pasa lui Ayza; 2-1: Alexandru Neacsa (min. 89) sut pe jos din careu

Clinceniul, ce surprizã!
Etapa a 7-a aduce o echipã, Academica Clinceni în atentia tuturor, printr-o victorie de senzatie, 1-0 la UTA, cu un sut senzational de la 23 metri reusit de Bogdan Barbu în minutul 78.
Daco-Getica Bucuresti se chinuie acasã, revenind de la 0-1 si 1-2 spre un 2-2 în final, datoritã acestui veritabil marcator – Adrian Voicu, ajuns acum la cota de 8 goluri marcate.
Pandurii Tg. Jiu s-au dezlãntuit la Brãila, 4-0 cu Dacia Unirea (echipã antrenatã de Florentin Petre), D. Pârvulescu reusind o dublã.
Cu mari emotii Ripensia Timisoara învinge cu 2-1 în minutul 90 (gol Dumiter cu capul) pe cei de la CS Balotesti, meci în care timisorenii l-au tinut pe bancã pe ex-energeticianul Mansour. Farul Constanta, 1-2 acasã cu Metaloglobus Bucuresti, gazdele fiind conduse la un moment dat cu 2-0.
GENU TUTU