“Noi suntem români”, un pic luati…

Pe ritmuri de fanfara, cu melodii patriotice. Asa au fost primiti invitatii de delegatia formatã mai ales din primarii Vãii Jiului la întâlnirea ce a avut loc la Universitatea din Petrosani.
Amfitrion a fost, asa cum îi stã bine, primarul de la Vulcan, Gheorghe Ile, care a dat tonul, fanfarei din orasul sãu, la fiecare sosire a unui delegat. Amuzati si intrigati de primire, unii dintre edili au spus cã se simt ca într-un film de Kusturica.
Asta, însã, l-a determinat pe Gheorghe Ile sã zicã doar cã ” românii sunt patrioti si asa sunt si cei din Valea Jiului”. Pe fiecare invitat  l-a primit pe câte o melodie. Unii au intrat pe ” Noi  suntem români”,  altii pe ” C-asa-i românul” si tot asa pânã cand toatã lumea s-a scuturat de râs. A fost doar începutul conferintei sustinute de comisarul european Corina Cretu  la Petrosani si, totodatã, cel mai amuzant moment.

5 comentarii la „“Noi suntem români”, un pic luati…

 • 13 septembrie 2018 la 20:52
  Permalink

  Noi suntem romani dar vrem fapte nu doar vorbe pentru valea jiului ca am tot votat de 28 ani cu PSD la parlamentare , presedentiale , europarlamentare , locale , …

  Răspunde
 • 13 septembrie 2018 la 21:44
  Permalink

  Aha,deci tu votezi ca prostul,de 28 de ani,cu PSD!Tu si altii ca tine,manipulati,fara minte,ne-ati adus in situatia deplorabila actuala!Spune-ne cine esti,ca sa iti cerem despagubiri!

  Răspunde
  • 13 septembrie 2018 la 23:00
   Permalink

   PSD ti-a dat dupa revolutie aproape gratis apartament . PSD ! PSD ! PSD !

   Răspunde
   • 14 septembrie 2018 la 10:10
    Permalink

    Serios?…pe mine un apartament m-a costat 82.000 lei in ’92 si al 2-lea 112.000 in ’93(unul in cartierul Crapati si unul in Dimitrov).Unde vezi tu ca”aproape gratis”???…si nu mi-a dat,ci mi-a vandut statul,nicidecum PSD-ul! 😉

    Răspunde
 • 16 septembrie 2018 la 00:42
  Permalink

  Fanfaronada ieftina, populism si demagogie……nevorbita, marca PSD!!!!! Ile, ca de obicei, campion la……tembelisme si fanfaronade ieftine!!! Ile, de fapt e un bolnav incurabil de…..paranoia, un demagog traseist politic!!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.