Concediati pentru complicitate

Doi angajati ai SC ApaServ Valea Jiului sunt pasibili de concediere. Reprezentantii societãtii de apã din Valea Jiului au efectuat mai multe controale în ultimele luni în ceea ce priveste furtul de apã de cãtre societãtile comerciale.

Ei au ajuns la concluzia cã aceste ilegalitãti nu se puteau realiza decât cu ajutorul angajatilor din cadrul SC ApaServ Valea Jiului.

“Nu spun cã toti angajatii de la ApaServ au fost complici în ceea ce priveste furtul de apã, dar am identificat douã persoane care ar fi favorizat aceste ilegalitãti. Vom analiza situatia lor si vom discuta în consiliul de administratie dacã acestor persoane li se va desface contractul de muncã”, a declarat Costel Avram, directorul SC ApaServ Valea Jiului.

Reprezentantii SC ApaServ Valea Jiului au identificat mai multe societãti care au declarat un consum nereal de apã

potabilã.

“Este un restaurant la iesirea din Petrosani care în fiecare lunã declarã un consum de apã de 35 de metri cubi. S-au fãcut verificãri si s-a constat cã e defect apometrul. De când s-a înlocuit au un consum de apã de 250 de metri cubi pe lunã. E strigãtor la cer sã se declare un consum ireal”, a mai specificat Avram.

Spãlãtoriile auto despre care se bãnuieste cã furã apa beneficiazã de complicitatea angajatilor societãtii de apã, mai crede Avram. “Cred cã existã niste by-pass-uri fãcute, dar acest lucru nu va mai dura mult. Vom vedea ce gãsim în urma verificãrilor”, a mai spus reprezentantul societãtii de apã.

Raul IRINOVICI

2 comentarii la „Concediati pentru complicitate

  • 13 septembrie 2012 la 07:52
    Permalink

    vedeti dv. si faptul ca face curatenie in propria ograda, se poate constitui ca o ,,hiba” in activitatea managerului costel avram.multi au tulburat apele pe la aceasta societate ,tocmai pentru a putea pescui in liniste. stau ,,lupii” la panda …poate,poate il prind pe …intrus.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.