Donatii de la nemti pentru spitalul din Petrosani

 

Spitalul din Petrosani va avea paturi noi, gratie unei donatii ce vine din Germania. O parte dintre acestea au ajuns deja la unitatea medicalã  din Petrosani, iar managerul  Alin  Vasilescu a spus cã sunt  foarte bine-venite, datã fiind calitatea acestora.
„Este un ajutor pentru spital,  mai ales cã acesta constã în paturi si noptiere. Aveam nevoie. Sunt o serie de sectii unde sunt probleme cu paturile si vom încerca sã rezolvãm pe cât posibil, în functie si de câte paturi vor fi  aduse pânã în final”, a spus dr.  Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgentã din Petrosani.
Reprezentantii Caritas sunt cei care  s-au ocupat ca aceste donatii sã ajungã, iar primul transport a fot depozitat deja aici. „Donatiile au ajuns la Petrosani cu sprijinul ajutorului Maltez, din Germania si al organizatiei Caritas, dar si al Parohiei romano-catolice din Petrosani. În acest prim transport au ajuns la Petrosani 24 de paturi si urmeazã sã vinã si restul”, a precizat Dana Cojocaru, reprezentantã a organizatiei Caritas Petrosani. Spitalul de Urgentã din Petrosani a beneficiat, de-a lungul timpului, si de alte donatii din partea diverselor organizatii caritabile, iar o parte din dotãrile  maternitãtii au fost fãcute, recent, din donatii de la Salvati Copiii, ori în urma unor actiuni caritabile pe care le-au  organizat cei de la San Montan.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Donatii de la nemti pentru spitalul din Petrosani

 • 13 septembrie 2018 la 07:53
  Permalink

  Bine ca doctorii e plini de bani si in 2018 an de gratie de CENTENAR Spitalul de Urgenta Petrosani umbla cu miloaga pe la straini! Presupun ca este o actiune sub egida CENTENARUULUI, nu????
  Scadeti salariile medicilor ca sunt prea mari si cumparati paturi cu restul……(20.000 de doctor cu garzi ce e drept…..).

  Răspunde
 • 13 septembrie 2018 la 19:02
  Permalink

  Paturile se impaca bine cu varza murata…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.