Fotbal. Jubileu. La 50 de ani (1968) de la promovarea în Divizia „C” a avut loc A 20-A „ÎNTÂLNIRE A GENERATIILOR” ECHIPEI STIINTA PETROSANI

Vara lui 1968, acum o jumãtate de veac. La sapte ani de la înfiintarea echipei  de fotbal, Stiinta Petrosani  promoveazã în Divizia „C”, cu prof. Gheorghe Irimie la cârmã, cu un lot din care fãceau parte P. Tudor, Pãsculescu, Licã Luca, Bulbucan, I. Dinu, T. Munteanu, Feri Kovacs sau Rãsãdeanu.
Dintre acestia, ultimii trei au fost prezenti la cea de-a 20-a editie a „Întâlnirii Generatiilor”, alãturi de alti fotbalisti din  generatiile ulterioare precum I. Danciu, Cristi Fãgas, D. Popescu, Alexandroni, Gulea, Chitac, I. Dumitru, Velcotã, Fane Colceag, Tismãnaru, P. Marincãu,  M. Popovici, Bãlosu, Trânc, Croitoru, Panici, Nestorovici, Seceanschi, Dobrescu sau Victor Sandu. În total vreo 30 de nostalgici care au cãlcat din nou cu emotie pe gazonul care le-a adus atâtea bucurii în tinerete.
„De fiecare datã când ne întâlnim, avem aceleasi emotii ca înaintea unui meci”, spunea unul dintre componentii generatiei anilor `70.
GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.