Directorul SC Apa Serv Valea Jiului a venit la întâlnirea cu pensionarii din Valea Jiului. Discutiile s-au centrat pe problemele legate de consumul de apã al cetãtenilor din zonã si oamenii au primit lãmuririle necesare.

Pensionarii au cerut explicatii despre pierderile pe care le plãtesc, desi nu consumã apã, ori despre salariile si atributiile celor de la Ape. „De ce au angajatii salarii mari? De ce plãtim pierderi?”, au întrebat pensionarii.

Oamenii sunt nemultumiti cã, indiferent de consum, plãtesc în plus sume calculate drept pierderi si au dat vina pe angajatii Apa Serv.

Conducerea firmei care distribuie apa în Valea Jiului a declarat cã astfel de întâlniri erau necesare mai demult si le-a dat explicatii pentru fiecare nelãmurire a lor. „Liderii pensionarilor au avut o ideea bunã sã ne punã fatã în fatã si un dialog cu oamenii este benefic, atât nouã, cât si cetãtenilor. Le-am spus ce deficiente avem, cine sunt vinovati cã s-a furat, nu am acoperit pe nimeni si le-am explicat si ce proiecte avem pentru Valea Jiului. Nu am ascuns nimic si sper sã gãsim solutii sã cooperãm, chiar dacã existã o perceptie negativã a oamenilor fatã de SC Apa Serv, pe care vreau sã o îmbunãtãtesc”,  a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv Valea Jiului.

Pensionarii au cerut lãmuriri cu privire la consumurile lor, la plata pierderilor facturate, dar au plecat de la întâlnire lãmuriti.

Diana Mitrache